Handicapkonsulenten

Jesper Jarl

​Jeg er uddannet Cand.Scient.Pol (Statskundskab) fra Københavns Universitet i 1995. Før det læste jeg sociologi og færdiggjorde 1.del af studiet.

Jeg arbejdede derefter først med handicappolitik i Københavns Kommune og Dansk Handicap Forbund.

Siden 2004 har jeg arbejdet med handicaprådgivning i enkeltsager. Først som tværamtslig specialkonsulent for bevægelseshæmmede i de amter der siden blev lagt sammen som Region Sjælland. I perioden 2007-2021 (maj) var jeg socialfaglig konsulent i DUKH.

Jeg har desuden dyrket en del handicapidræt og siddet i klubbestyrelser og regions- og landsdækkende udvalg under Parasport Danmark.

Jeg har også været handicappolitisk aktiv både lokalt i Dansk Handicap Forbund og DHs afdelinger i min bopælskommune samt landsdækkende i Handicappede Studerende og Kandidater. Endelig sidder jeg i en legatbestyrelse.

Jeg har selv en fysisk funktionsnedsættelse idet jeg har rygmarvsbrok og er manuel kørestolsbruger. 

"Jeg er konsulent og rådgiver for private borgere. Udover det holder jeg også foredrag og underviser"

​Jeg underviser og laver kurser i blandt andet:

Her kan du se eksempler på hvad jeg har erfaring i at undervise i​

Støtte til handicapbil

Boligindretning eller boligskift

Hjælpemidler og forbrugsgoder

Merudgifter til voksne

Disse kurser indeholder en gennemgang af reglerne samt praksis bl.a. ud fra principafgørelser fra Ankestyrelsen, og en gennemgang af de ting der efter min erfaring oftest volder problemer i sagsbehandlingen

Kend dine rettigheder

Dette kursus indeholder en gennemgang af de væsentligste forvaltningsretlige regler som f.eks. retten til en begrundelse og en klagevejledning

Ansøgning og klager

Dette kursus indeholder en gennemgang af gode råd til hvordan man bedst formulerer ansøgninger og klager

Følg med ​på Facebook

Følg mig og få større indblik i min hverdag.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Har du spørgsmål til mine ydelser, eller en konkret forespørgsel, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig for at høre mere

Du er velkommen til at høre mere om, hvad jeg tilbyder som handicapkonsulent. Jeg fortæller også gerne mere om handicaprådgivning, undervisning og foredrag. Jeg kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

Du kan ringe til mig på telefon 50 94 78 85 eller sende en e-mail til mail@handicapkonsulenten.dk.  Du er også velkommen til at benytte min kontaktformular her på siden.

Handicapkonsulenten v/Jesper Jarl​

Farum Hovedgade 110, 3520 Farum